woensdag, 25 april 2012

Tartine Russe

Veel over de afkomst is er niet terug te vinden van Tartine Russe. Aangezien het dessert veel boter bevat zou het van koudere streken zoals de Russische contreien afkomstig zijn. Alles bij mekaar blijft het een culinair genoegen het te mogen naar binnen verorberen.

tartine russe,belgium,foto,fotografie,p-ter,p-ter’s foto’s,photografie,photo,nikon d80,nikon lens vr 18-200

 

Commentaren

Het water loopt me in de mond bij het zien van de foto. Maar mag ik toch bedanken. Veel boter is niet goed voor mij.

Gepost door: Hanny | woensdag, 25 april 2012

Reageren op dit commentaar

eikes, caloriebom.

Gepost door: pieterbie | woensdag, 25 april 2012

Reageren op dit commentaar

oeps.... peter
nee, voor mij niet meer:-)
maar ehh jij kan het hebben hé:-)

xxx

Gepost door: klaproos | woensdag, 25 april 2012

Reageren op dit commentaar

Ik ken het niet zo volgens mij, dus doe mij maar een stukje.

Love As always
Di Mario

Gepost door: די מריו | woensdag, 25 april 2012

Reageren op dit commentaar

Dit gerecht ken ik totaal niet, maar het ziet er smakelijk uit en mag ik een hapje nemen ?

Gepost door: marjolein vh pl | woensdag, 25 april 2012

Reageren op dit commentaar

zware kost P-ter...

groeten

Gepost door: willy | woensdag, 25 april 2012

Reageren op dit commentaar

Dat is een caloriebom maar oh zo lekker!

Gepost door: Joke | woensdag, 25 april 2012

Reageren op dit commentaar

Het is dat ik vol zit van mijn eten... Maar ik zou het toch eigenlijk wel graag proeven!

Gepost door: Annemarie | woensdag, 25 april 2012

Reageren op dit commentaar

Even op Google gezocht en het is dus een koekje! Eet het net zo lastig als onze tompouce? Ach, waar heb je anders vingers voor gekregen, hé? Doe mij er maar een paar, want zo te zien smaakt het naar meer! Afvallen doe ik naderhand dan wel weer. ;-)

Gepost door: Annette | donderdag, 26 april 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.